Skriv en kommentar


Kommentarer

 1. Så underbart det är att lyssna på er! Finner mig själv gå omkring och fnissa förtjust medan jag går omring med mina hörlurar och lyssnar på er. Folk tror nog jag är tokig.

  Måtte gudarna vara nådiga och höra min bön om fler äventyr efter ni besegrat järntornet.

  Av Johan Olin den 18 augusti 2015 kl 19:54

 2. Fantastiskt roligt att följa era äventyr! Delar helt Johan Olins bön, det finns ju fyra saftiga rollspelsbitar till i Granströms Konfluxkrönika – Trakorienmodulens 5 roliga äventyrsuppslag, Oraklets fyra ögon, Kristalltjuren och Den femte konfluxen!

  Av Henrik B den 19 augusti 2015 kl 19:02

 3. Fortsatt spännade äventyr. Jag satt faktiskt som på nålar när det verkade som om gänget skulle försöka ta sig till bron efter allt jobb de haft om att ta sig fram osedda så ska de stiga fram i strålkastarljuset!

  En fundering. Hur ser det där gallret de jobbar så hårt med att knäcka ut egentligen? Horisontella och vertikala stänger? Jag kan inte visualisera det där. Kanske måste jag gräva fram in kopia av Svavelvinter för att se hur det ser ut.

  Av Andreas Davour den 21 augusti 2015 kl 10:46

 4. Oj, oj, va spännande. Jag var tvungen att leta upp mitt ex av Svavelvinter då jag till stora delar glömt vad det är som väntar äventyrarna. Detta blir ju rafflande!

  Av Ola den 23 augusti 2015 kl 21:03