Skriv en kommentar


Kommentarer

 1. En höjdpunkt var Deleths desperata kväkanden när hon fick höra mer om sin bakgrund.

  Av Henrik B den 19 januari 2016 kl 00:53

 2. Väldigt kul avsnitt tyckte jag, och nu känns det som om spelet kommit igång rejält. Äventyrarna har fått en hel del att fundera på.

  Av Erik Granström den 21 januari 2016 kl 00:14

 3. ..En liten besvikelse var att ni inte bytt ut Gobrugda och satt Frankus bror som Manghalde. Det hade varit kul om arvstvisten om huset Gyllenhane kunde fortsatt…

  Av Henke den 30 januari 2016 kl 14:18

 4. Henke: Jag funderade länge på att göra just så, men bestämde mig slutligen för att Francus bror faktiskt skulle vara död. Dels behöver Francus tydliga motgångar för att utvecklas som karaktär, dels hade Mangcus inte kunnat mäta sig med Gobrugda vad gällde magisk kunskap och relationen med di Folterna, dels tyckte jag det räckte lite med sammanflätningen av RP’nas egna historier och källmaterialet.

  Av admin den 2 februari 2016 kl 10:26

 5. Nu tycker jag att det nya spelsystemet verkligen börjar visa musklerna. Riktigt bra grejer. Jag var lite tveksam till att ni skulle spela med ett nytt system, men jag har blivit övertygad.

  Det måste vara rackarns skoj att höra det här från ditt perspektiv, Erik!

  Av Andreas Davour den 8 februari 2016 kl 23:25