Skriv en kommentar


Kommentarer

  1. Kul avsnitt där tolkningen av profetian hamnade på en alldeles lagom nivå. Min förväntan och bävan är stor inför uppdragens genomförande …

    Av Erik Granström den 29 februari 2016 kl 12:00

  2. Den ofta dråpliga, och skickligt rollspelade, konflikten mellan Francus’ högtflygande självbild och verkligheten ger upphov till många skratt. I början hade man en förhoppning om att riddaren efterhand skulle övervinna detta genom ökad livserfarenhet, men genom hans tolkning av gudarnas ingripande i konfluxprofetian, verkar utvecklingen gå åt helt andra hållet. Det är svårt att se någon bot. Det fanns helande magi i gamla Drakar och Demoner som kunde bota sinnessjuka, men inte extrema, och potentiellt livsfarliga, karaktärsdrag i sig.

    Av Henrik B den 3 mars 2016 kl 00:16

  3. Imponerande! Jag har alltid undrat hur man utan att ha läst lösningen ska kunna klura ut ledtrådarna till Ögonen. Bra jobbat att klura ut så mycket grejer! Även om det finns mer i de där verserna…

    Av Andreas Davour den 8 mars 2016 kl 19:38