Skriv en kommentar


Kommentarer

 1. Ä N T L I G E N ! ! ! !

  Av Herodes Anckarström den 13 november 2017 kl 04:47

 2. Jippie! Så kul det ska bli…

  Av Andy den 13 november 2017 kl 11:32

 3. Halloj!
  Har nu lyssnat på era glada västkustska stämmor (påstå inget annat) i år nu och glädjer mig innerligt över att de bäst delarna av konfluxaviten nu närmar sig. Jag har läst in mig i detalj på konfluxsviten undee en herrans massa år och spelat äventyret minst 4 gånger både som Spelare och SL, den försts gången som 14 åring (jag är ett år äldre än SL). Men det har aldrig fullföljta på grund av att familj, flickvänner och studier kommit i vägen.
  Har lite funderingar: Har SL lagt något förbud för att läsa böckerna? De är ju en synnerligen god inspirationskälla om inte annat. Vad sysslar ni med i det civila? Själv är jag lieman. Efter att ha hört er pröva ut massa spelsystem så finner jag nog att en kombination skulle vara bäst. Vi körde alltid på ganska gamla regler men med vissa modifikationer. Ser med stor glädje fram emot kommande äventyr i trakorien och bortom! Gustav

  Av Gustav Eriksson den 13 november 2017 kl 17:21

 4. ^
  Lieman, det var fan ett manligt jobb Gustav.

  Av Herodes Anckarström den 14 november 2017 kl 06:31

 5. Säger som andra, Äntligen! 🙂
  SOM jag har väntat på fortsättningen. När jag först upptäckte er pod hade ni börjat med andra säsongen av Konfluxsviten så jag hade en härlig lång lista med avsnitt att lyssna på. Jag sträcklyssnade flera avsnitt på raken.
  Själv spelade jag väldigt mycket rollspel under 90-talet och till slut så skulle jag spelleda just Konfluxsviten. Jag började läsa alla böckerna men vi hann aldrig börja spel. Det var precis vid tiden då man skulle välja gymnasie och rollspelsgänget gick skilda vägar och tappade tyvärr kontakten.

  Därför är det extra kul att lyssna på just Konfluxsviten, jag känner igen så mycket, men som tyvärr aldrig begav sig för vårt rollspelsgäng.

  Efter det så har det inte blivit något mer rollspelande för min del. Men min förhoppning är att jag ska kunna hitta tillbaka till spelandet någon gång.

  Tack så mycket för kul avsnitt och fortsätt med det ni gör!

  Av Jesper den 14 november 2017 kl 14:18

 6. Äntligen.

  Av Henrik B den 15 februari 2020 kl 11:20