Skriv en kommentar


Kommentarer

 1. Hej!

  Började lyssna på er podd för ett par månader sedan och det är väldigt kul att följa ert äventyr. Vi har själva dragit igång vår gamla rollspelsgrupp och spelar just nu Drakar och Demoner, konfluxsviten. Så den podden får jag inte lyssna på.. än..
  En sak som jag tycker var intressant som dök upp för något avsnitt sedan var, jag tror det var Zahir, som försökte spela cool. Ni nämnde något att det skulle ni ta upp i en kommande diskussion och återkomma till. Var hittar jag det? Vore kul att höra era tankar kring det.

  Sen är det ju fantastiskt roligt att Josefin fnittrar varje gång du säger ”stånd” eller ”få upp den” eller dylikt.

  Av David den 11 april 2018 kl 19:56

 2. Hej! Kul att höra!
  När äventyret är slut har vi ett avsnitt där vi blickar tillbaka på säsongen, där tror jag vi tar upp det igen.

  Av admin den 15 april 2018 kl 22:53