Skriv en kommentar


Kommentarer

 1. Hej!

  Tack för en fantastiskt underhållande kampanj! Jag är en av $12 supportrarna på Patreon, så jag har ju fått höra spelet i sin råa oklippta prakt och måste säga hur mycket jag uppskattar att lära känna er lite genom det typiska ”table banter” och nonsenssnack som naturligtvis alla spelgrupper hänger sig åt.

  Men, dessutom vill jag säga att jag vill ge en guldstjärna till er mycket kompetente ljudtekniker. Det är ett riktigt bra paket som serveras varje vecka, och det låter ju riktigt bra. Bra jobbat Michael!

  Jag älskade verkligen rymdstationen där allt hade gått fel. Axels känsla för creepy miljö nåde triumfartade nivåer med det låsta rummet. Supercreepy!

  Mycket underhållande rollpersoner, och alla fick skina. Kasim, Indira, Jabbar och Zahir och den oförglömliga Ikonernas Stämma! Skitkul att höra om hur ni tänkte när ni skapade rollpersonerna, kanske speciellt Anneli och hennes approach till cross gender tänk.

  Jag är superpeppad inför vad som komma skall!

  Av Andreas Davour den 1 augusti 2017 kl 21:15

 2. Angående diskussionen om antal tärningar och att lyckas: Att man misslyckas om man har 10 tärningar etc…
  House-rule: Har man 6 tärningar, så kan man – utan att slå – byta ut dem mot 1 lyckad. Dvs 1/6 på 6 tärningar = 100%.
  Man kan dock välja att slå, om man vill chansa för att få fler 6:or

  Av Anders den 2 augusti 2017 kl 14:01

 3. Hihihi!

  Tack för en härlig kampanj jag lyckats missa under åren. Trodde denna var Axels extra ”8 dollars” Patreon.

  Henk: när man ser klippet med Jan Malmsjö blir man lycklig. Nästan värt att lyssna om alla avsnitt med den referensen i åtanke. 🤣

  Av Kristoffer Nåhem den 17 november 2020 kl 04:07